УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ЛІСОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - САТИР, Лариса; КOPEНЮК, Петро; ВУС, Володимир (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2024)
У статті досліджено управління виробничо-збутової діяльності лісогосподарських підприємств. Теоретико-методологічною основою дослідження є сучасні теорії, концепції, гіпотези концепції сталого розвитку. Констатовано, цілі сталого розвитку в лісовому господарстві України забезпечують навколишнє середовище та економічні аспекти сталого розвитку. Здійснено аналіз ефективності впровадження екологічних заходів у лісовому господарств. Проаналізовано динаміка основних фінансових та економічних показників лісових підприємств в Україні на 2018-2021 роки. Визначено стохастичні річні темпи зростання на основі регресії Lin-Log Model.