УПРАВЛІННЯ ЛОГІСТИЧНОЮ КОМПОНЕНТОЮ ПІДПРИЄМСТВ АВІАЦІЙНОЇ ГАЛУЗІ - ПАНЧЕНКО, Володимир (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2024)
У дослідженні розкривається проблематика концепційних і практичних основ менеджменту в логістичній діяльності підприємств авіаційної галузі. Зокрема, предметом дослідження слугують процеси формування, ефективного використання й розвитку інвестиційно-інноваційного забезпечення функціонування логістичної системи підприємств авіаційної галузі. Аргументовано на актуальності проблематики розвитку логістичної компоненти авіатранспортних підприємств. Вказано на джерела формування та використання інвестиційного забезпечення системи логістики підприємств авіаційної галузі. Досліджено аспекти інноваційного розвитку та технологізації логістичної підсистеми діяльності авіатранспортних підприємств.