ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ МІЖНАРОДНОЇ КОМУНІКАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ - ХАЧАТРЯН, Валентина; СТРАТІЙЧУК, Вікторія (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2023)
У статті здійснено аналіз сутності міжнародної комунікаційної політики підприємства. Виокремлено основні підходи науковців щодо трактування даного поняття. Визначено цілі комунікаційної політики підприємства з міжнародною діяльністю. Побудовано типову модель комунікаційного процеус підприємства з міжнародною діяльністю. Виділено чинники, що впливають на ефективність комунікаційної політики підприємства з міжнародною діяльністю. Узагальнено критерії оцінювання якісних показників ефективності комунікаційної політики міжнародної компанії, а також основні методи оцінювання ефективності комунікативної політики підприємства. Запропоновано інноваційні принципи реалізації комунікаційної політики на міжнародному ринку.