ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК МЕХАНІЗМУ ПІДТРИМКИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ АПК - РАСЕВИЧ, Ірина (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2024)
Стаття присвячена актуальним питанням інноваційного розвитку сучасного АПК України. Обґрунтовано необхідність підтримки інноваційного розвитку агропромислового сектору економіки. Особлива увага приділяється оцінці інформаційної та інфраструктурної складових підтримки інноваційного розвитку АПК. Виявлено основні недоліки та запропоновані шляхи вдосконалення інформаційного та інфраструктурного механізму підтримки інноваційного розвитку АПК.