ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА КОМПОНЕНТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ МЕДИЧНИХ УСТАНОВ: СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ТА ПРАКТИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ - ПОПЕРЕЧННИЙ, Ігор (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2026)
У даній статті досліджуються теоретичні та прикладні аспекти інформаційно-аналітичної компоненти забезпечення економічної безпеки медичних установ у сучасних умовах. Також побудовано структурно-логічну схему інформаційно-аналітичної компоненти забезпечення економічної безпеки медичних установ. Крім того ідентифіковано умови, які необхідно враховувати під час формування системи інформаційно-аналітичної компоненти забезпечення економічної безпеки медичних установ та запропоновано механізм інформаційно-аналітичної складової та заходи безпеки. Як наслідок у статті також представлено практичні аспекти щодо економічної ефективності від впровадження системи інформаційно-аналітичної компоненти забезпечення економічної безпеки медичних установ.