УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ ЗА ЙОГО МЕХАНІЗМАМИ, ІНСТРУМЕНТАМИ ТА ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - БІЛЕЦЬКА , Наталія; ЯРЕМЧУК, Володимир; ДЯЧУК , Євгеній; ТХОРЖЕВСЬКИЙ, Вадим (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2025)
В статті розглянуті ключові підходи щодо управління витратами, оскільки її статті є основоположними і чітко визначають успішність діяльності не лише за рахунок отримання грошових надходжень, але і від того, як підприємство зуміє здійснювати внески, а також ступінь їх цільового призначення. Таким чином, високою результативністю управління витратами, а також врахування шляхів поліпшення цього процесу, є не лише здатність підприємства у досягненні прибуткових показників, як збільшення обсягів виробництва і реалізації продукції, але і підбір із існуючих переліків методів найбільш підходячого, що здатне надавати суттєві досягнення. Оскільки управління витратами для кожного підприємства мають головне значення, від чого залежить його подальша здатність продовжувати власну діяльність взагалі, так і визначення напрямів подальшого розвитоку зокрема, то призначені для цього механізми та інструменти мають комплексний характер.