ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ЗМІНИ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ HR-ІНЖИНІРИНГУ ЗА СУЧАСНИХ БІЗНЕС-ЕКОНОМІЧНИХ УМОВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - БАЗАЛІЙСЬКА, Наталія (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2024)
У статті досліджено трансформаційні зміни функціонування системи HR-інжинірингу за сучасних бізнес-економічних умов господарювання. Представлено основниі напрями HR-управління, які є стратегічно важливими та потребують практичної реалізації за сучасних бізнес-економічних умов. Визначено трансформаційні зміни стратегічних принципів функціонування системи HR-інжинірингу в умовах війни. Обґрунтовано трансформаційний вплив війни на трудовий потенціал працівників в системі HR-інжинірингу. Наведено трансформаційні чинники впливу на систему HR-інжинірингу в умовах війни. Сформовано стратегічні коригувальні дії в аспекті удосконалення системи HR-інжинірингу в умовах війни. Охарактеризовано вплив війни на трансформацію системи HR-інжинірингу в Україні. Досліджено трансформаційні тенденції цифровізації системи HR-інжинірингу за сучасних бізнес-економічних умов господарювання та в умовах війни в Україні.