ІНФРАСТРУКТУРНІ ЗМІНИ В ОБЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - НИЖНИК, Віктор (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2024)
Інтеграція України в ЄС вимагає адаптації соціальної політики до європейських стандартів. Дослідження досвіду Німеччини, Франції, Великобританії, Польщі, Литви, Латвії, Нідерландів, Швеції та Фінляндії показує різноманітність моделей надання соціальних послуг, зумовлених історичними, політичними та соціальними факторами.