ОСОБЛИВОСТІ САМОМЕНЕДЖМЕНТУ ТА САМОРОЗВИТКУ КЕРІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - ФЕДОРИШИНА, Лариса; ДЕКАЛЮК, Олена; ЧАБАН, Сергій (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2024)
Стаття присвячена висвітленню особливостей самоменеджменту та саморозвитку керівників державних підприємств. Наведено трактування поняття «самоменеджмент» різними авторами, а також у вузькому та широкому розумінні в авторському баченні. Окреслено основні напрями самоменеджменту. Охарактеризовано етапи розробки стратегій самоменеджменту керівника. Сформовано ключові навички керівника, необхідні для досягнення особистої і професійної ефективності.