УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ - СИДОРЧУК, Іванна (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2025)
У статті досліджено зміст та уточнено сутність «фінансової стійкості підприємства» як комплексного поняття. Представлено механізм управління фінансовою стійкістю підприємства у розрізі п’яти взаємопов'язаних блоків. Розглянуто фактори, що впивають на результативність діяльності та фінансову стійкість підприємства. Запропоновано напрями удосконалення управління фінансовою стійкістю на основі покращення фінансової політики підприємства.