АНАЛІЗ СТРУКТУРИ ДЖЕРЕЛ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРСПЕКТИВ СПРОМОЖНОСТІ ДО ЕФЕКТИВНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗОВНІШНЬОГО ДЕРЖАВНОГО БОРГУ УКРАЇНИ - РАЗІНЬКОВА, Міла (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2023)
У статті здійснено аналіз структури джерел та визначено перспективи спроможності до ефективного обслуговування зовнішнього державного боргу України. Визначено існування об’єктивної необхідності перегляду класичних методів управління зовнішнім державним боргом України та пошуку можливостей використання нетрадиційних інструментів подолання проблем у сфері державних фінансів. Розглянуто питання потреби реструктуризації зовнішнього державного боргу.