ПОНЯТТЯ, ВИДИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КРИПТОВАЛЮТИ В УКРАЇНІ - НЕЧАЙ, Ольга (MODELING THE DEVELOPMENT OF THE ECONOMIC SYSTEMS, 2024)
Розглянуто криптовалюти як новий феномен сучасного етапу розвитку соціально-економічних відносин. Проаналізовано характерні риси використання криптовалюти. Показано прояви впливу криптовалют на інвестиційні ринки. Охарактеризовано основні види криптовалют. Описано основні загрози під час поширення використання криптовалют в Україні. Проаналізовано позитивні наслідки поширення використання криптовалют в Україні.